Voor bedrijven komen wij zonder voorrijkosten langs voor al uw tractiebatterijen

Bedrijven kunnen rekenen op onze expertise

Regbat Helmond is specialist op het gebied van tractiebatterijen. Wij leveren zowel nieuwe als gegenereerde tractiebatterijen voor alle merken en modellen:

  • Pallettrucks
  • Intern transport
  • Vorkheftrucks
  • Veegwagens
  • Hoogwerkers
  • Schoonmaakmachines
  • Golfcarts

Voor onderhoud en reparatie op locatie en voor de jaarlijkse keuring bent u bij ons in goede handen. Wij verzorgen en controleren alles waardoor u verzekert bent dat het vermogen van de tractiebatterij voldoende is om de machine niet te laten stilstaan.

Indien het vermogen onvoldoende is nemen wij de tractiebatterij mee voor onderzoek. Wanneer blijkt dat reparatie vanuit regeneratie voldoende is dan vervangen wij de benodigde elementen. Indien vervanging wordt geadviseerd ontvangt u van ons een passend aanbod. Dit kan een nieuwe tractiebatterij zijn of een volledige geregenereerde tractiebatterij.

Bedrijven profiteren optimaal: regeneratie bespaart tot 70%

Watervulcontracten

Gedemineraliseerd water gebruiken voor het correct en tijdig bijvullen zorgt voor een betere en langere levensduur. Wilt u zekerheid dan bieden wij voor bedrijven een watervulcontract aan. Vraag ons om een passende offerte.

REGBAT is officieel dealer van MIDAC tractiebatterijen en Batterij Keur Nederland gecertificeerd.

Laders

Bij batterij problemen wordt vaak vergeten dat er ook een minder goed functionerende lader een capaciteitsprobleem kan geven of zelfs een defect kan laten ontstaan. Door onze ervaring met verschillende branches kijken wij eveneens naar specifieke omstandigheden. Welke invloed de omgeving heeft op de batterij.

Regbat Helmond is dealer van De Micropower en Sharp laders en wij zijn onderhoudsbedrijf voor Fronius waar vooral Chloride laders worden gebruikt. Alle merken geleverde laders vanuit de fabrikant kunnen wij onderhouden.

Regbat Helmond is eveneens leverancier voor start accu’s en semi-tractiebatterijen voor auto’s, motoren, scooters, caravan’s, campers en pleziervaartuigen.

Wij zijn een tweede vestiging van Regbat.