Energie opslag

Milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossingen voor het opslaan van energie.

LFP Batteries is een onderdeel van REGBAT Helmond en levert batterijen/omvormers voor energieopslag.

LFP Batteries levert milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossingen voor het opslaan van wind en/of zon-energie. Binnen enkele jaren zal de saldering voor het terug leveren van energie worden afgebouwd en ons elektriciteitsnet raakt overvol waardoor er nu al gebieden zijn waar je geen energie meer terug kan leveren, of moet betalen voor het terug leveren en zal het interessant zijn om de opgewekte energie op te gaan slaan.

LFP Batteries levert systemen voor mobiele toepassingen, woonhuis, zakelijk en de industrie vanaf 500 watt tot 1,5 megawatt of meer.

Draagbaar

De LP3000 PRO is een krachtige draagbare stroomgenerator en levert hetzelfde voltage en kwaliteit als de gangbare netstroom. Door de LP3000 PRO kunnen bijna alle elektrische apparaten tot 3000W zonder probleem van stroom worden voorzien en heeft drie stuks wcd voor 230v~, vier USB, één USB C en drie 12V aansluitingen. Deze stroomgenerator is ideaal wanneer u gaat kamperen, varen of voor hulpdiensten, installateurs etc. of gewoon onderweg bent!

De LP3000 stroomgenerator is op te laden doormiddel van de bijgeleverde lader in het stopcontact, kabel voor de 12V aansluiting in de auto/camper en de MC4-laadkabel rechtstreeks op een zonnepaneel.

  • LP3000 PRO heeft een totaal vermogen van 3000W
  • LP2000 PRO heeft een totaal vermogen van 2000W

Woonhuis

Onze residentiële systemen passen perfect bij elk huishouden. Afhankelijk van het aantal zonnepanelen en de aanwezigheid van een drie-fase netaansluiting, leveren wij voor een installatie 5 tot 60 kWh hybride omvormers met batterijpakket. Het systeem is  stackable per module van 5kWh en heeft een UPS-functie en kan zelfs off-grid worden gebruikt. De koeling is passief waardoor dit systeem nagenoeg geruisloos is. Door de app op uw telefoon of tablet te gebruiken, kunt u real time uw systeem monitoren zoals bijvoorbeeld de status, opladen of het verbruik van de batterijen. Afmetingen batterijkast 573 x 597/912/1227/1542 x 189mm (BxHxD), omvormer 422 x 699 x 279mm (BxHxD).

LFP Batteries is erkend dealer van Landport Energie Opslag Systemen en verkopen deze systemen vanaf begin 2023 via de erkende installateur.

Industrie

Onze industriële systemen bestaan uit 5, 10, 20 of 40Ft containers gestapeld met omvormers en batterijen. We kunnen systemen leveren met een capaciteit van 100 kWh tot 1,5 megawattuur en meer. Met die systemen bent u in staat om hoge pieken in de stroomvraag te beheren, maar biedt u ook een mogelijkheid om winst te maken door uw eigen energie te verkopen aan de netbezitters op piekmomenten. Wij verkopen systemen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Bedrijven

De bedrijfssystemen die we leveren zijn de beste manier om uw energieverbruik te beheren. Naast een UPS-functionaliteit hebben bedrijven veel extra functies nodig. Het opladen van elektrische voertuigen tijdens kantooruren kan een grote impact hebben op de netstabiliteit, met hoge maandelijkse kosten tot gevolg. Onze systemen gecombineerd met slimme laadstations zorgen voor opladen tijdens piekuren en ontladen wanneer dat nodig is. We noemen dit een oplossing voor piekscheren.

Mail ons

0 + 6 = ?