Energie opslag

Milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossingen voor het opslaan van energie.

REGBAT heeft milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossingen voor het opslaan van wind en/of zon-energie. Binnen enkele jaren zal de saldering voor het terug leveren van energie worden afgebouwd en zal het interessant zijn om de opgewekte energie op te gaan slaan. REGBAT levert systemen voor mobiel, woonhuis, zakelijk en de industrie vanaf 500 watt tot 1 megawatt.

Draagbaar

De AC50 is een krachtige draagbare stroomgenerator en levert hetzelfde voltage en kwaliteit als de gangbare netstroom. Door de AC50 kunnen bijna alle elektrische apparaten tot 300W zonder probleem van stroom worden voorzien en heeft 2 stuks wcd voor 230v~, vier USB, één USB C en drie 12V aansluitingen en een draadloos oplaadpunt boven op de AC50 voor uw telefoon en is deze voorzien van led verlichting met drie verschillende standen. Dit is ideaal wanneer u gaat kamperen, varen of voor hulpdiensten, installateurs etc. of gewoon onderweg bent!

De AC50 stroomgenerator is op te laden doormiddel van de bijgeleverde lader in het stopcontact, kabel voor de 12V aansluiting in de auto/camper en de MC4-laadkabel rechtstreeks op een zonnepaneel.

  • AC50 heeft een totaal vermogen van 500Wh en maximaal 300W
  • AC200 heeft een totaal vermogen van 2000Wh en maximaal 2000W
  • EB150 heeft een totaal vermogen van 1500Wh en maximaal 1000W
  • EB200 heeft een totaal vermogen van 2000Wh en maximaal 2000W

Woonhuis

Onze LP residentiële systemen passen perfect bij elk huishouden. Afhankelijk van het aantal zonnepanelen en de aanwezigheid van één of drie-fase netaansluiting, leveren wij voor één-fase installatie 5 tot 19,2 kWh en voor een drie-fase installatie 5 tot 12,5 kWh hybride omvormers met batterijpakket. Het systeem heeft een UPS-functie en kan zelfs off-grid worden gebruikt. De koeling is passief waardoor dit systeem nagenoeg geruisloos is. Door uw app op uw telefoon of tablet te gebruiken, kunt u uw systeem monitoren zoals bijvoorbeeld de status, opladen of het verbruik van de batterijen. Afmetingen batterijkast 660 x 1650 x 260mm (BxHxD), omvormer 415 x 516 x 180mm (BxHxD).

REGBAT Nederland is erkend dealer van LP Energie Opslag Systemen.

Industrie

Onze industriële systemen bestaan uit 10, 20 of 40Ft containers gestapeld met omvormers en batterijen. We kunnen systemen leveren met een capaciteit van 100 kWh tot 1 megawattuur stroom. Met die systemen bent u in staat om hoge pieken in de stroomvraag te beheren, maar biedt u ook een mogelijkheid om winst te maken door uw eigen energie te verkopen aan de netbezitters op piekmomenten. Wij verkopen systemen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Bedrijven

De bedrijfssystemen die we leveren zijn de beste manier om uw energieverbruik te beheren. Naast een UPS-functionaliteit hebben bedrijven veel extra functies nodig. Het opladen van elektrische voertuigen tijdens kantooruren kan een grote impact hebben op de netstabiliteit, met hoge maandelijkse kosten tot gevolg. Onze systemen gecombineerd met slimme laadstations zorgen voor opladen tijdens piekuren en ontladen wanneer dat nodig is. We noemen dit een oplossing voor piekscheren.