Regeneratie is een gepatenteerd proces

De speciale Regbat techniek is ontwikkeld voor loodaccu’s en tractiebatterijen. Door het opladen van de batterij wordt elektrische energie omgezet in chemische energie. Tijdens het verbruik in een auto of machine wordt de chemische energie omgezet in elektrische energie. Door het op- en ontladen ontstaat sulfatering die de loodplaten afsluiten van het accuzuur. De werking van de batterij wordt langzaam minder.

Regbat Helmond heeft de juiste machines om het loodsulfaat van de loodplaten los te weken, waardoor de werking en capaciteit zeer sterk verbeterd. Hierdoor wordt de levensduur van de accu of batterij verlengt.

Voor bedrijven is het verlengen van de levensduur van de tractiebatterij in een machine zeer aantrekkelijk. Gegenereerde tractiebatterijen zijn tot wel 70% goedkoper als een nieuwe tractiebatterij.

Startaccu’s en semi-tractiebatterijen voor plezierboten en caravan’s hebben eveneens baat bij het regeneratieproces van de accu. Het leegraken of met te weinig capaciteit starten heeft gevolgen voor uw dagelijkse activiteiten. Vooral in de ochtend, bij kou of bij langdurige stilstand kan de capaciteit van de accu zo laag zijn dat hij niet meer functioneert.

De kwaliteit en regeneratie resultaten zijn zo goed dat wij 1 jaar garantie geven op het behaalde regeneratie resultaat. Desondanks kunt u natuurlijk bij ons ook kiezen voor een nieuwe startaccu.

Particulieren kunnen direct bij ons terecht en wij testen de accu en monteren hem gratis.

Bedrijven profiteren optimaal: regeneratie bespaart tot 70%

Onze werkwijze

Wij halen de tractiebatterij bij u op en voeren een nulmeting uit. Aan de hand van het resultaat weten wij wat de capaciteitsstijging zal zijn na regeneratie. Wij contacteren u en na uw toestemmingen voeren wij de werkzaamheden uit.

Mocht u besluiten om een nieuwe tractiebatterij aan te schaffen dan maken wij een scherpe prijs voor u.

Waarom regeneratie

Bedrijven in de logistieke sector en industrie maken gebruik van tractiebatterijen. Zij zijn gewend om deze te vervangen wanneer de batterij niet meer een werkdag meegaat. In veel gevallen kan Regbat Helmond u helpen door de capaciteit en levensduur van de batterij te verlengen doordat wij de capaciteit kunnen terugbrengen tot het oude niveau. Vervangen is daarom niet meer noodzakelijk.